• Stångby Plantskola, Personalporträtt. Madelene Holmsten, logistikansvarig i Märsta. Gävle, Uppland.

  7 juni, 2023

  Personalporträtt

  Madelene har logistikansvar för alla leveranser i Uppland och Gävle. Som logistikansvarig har man många bollar i luften samtidigt vilket Madelene trivs bra med. Hon är otroligt lugn och föredrar när det är höga växlar, då jobbar hon som bäst. 

 • Dea Ahnfelt Personalporträtt Stångby Plantskola

  4 april, 2023

  Personalporträtt

  Att jobba med bevattning tycker Dea passar henne bäst, då hon trivs med att jobba utomhus och att få jobba ”hands-on” med växtmaterialet. Som person är Dea positiv, entusiastisk och framåtsträvande. Den stora diskussionen om torv som växtsubstrat är något som intresserar henne.

 • Ludvig Welander Kundansvarig Stångby

  6 februari, 2023

  Personalporträtt

  Som kundansvarig ger Ludvig professionell rådgivning, konsultation och service och hjälper våra kunder att få deras projekt att bli så lyckade som möjligt. Han tar emot offertförfrågningar och hjälper våra kunder att få tag på de bästa växterna för just deras projekt.

 • 6 juni, 2022

  Personalporträtt

  Victoria har hand om Stångbys marknadsföring och sköter allt från sociala medier, hemsida, mässmaterial, annonser, kundevent och driver nu även vårt nystartade nyhetsbrev. 2016 började hon som säljsupport i Lund, men gled sedan succesivt in på att jobba med marknadsföring.

 • Madeleine-hellborg

  22 mars, 2022

  Personalporträtt

  Madeleine är odlingsplaneringsansvarig och har en viktig roll i både det administrativa och praktiska odlingsarbetet. Hennes skickliga hantverk syns särskilt på våra träd och solitärer med Premium-kvalitet.

 • Monica Claesson - Försäljningschef Stångby

  1 februari, 2022

  Personalporträtt

  Monica är försäljningschef och har dessutom uppdrag som kundansvarig. Nu leder hon säljteamen och stöttar både Lundagänget och Märstagänget mot deras gemensamma mål.