• Stångby Plantskola, Nyhetsbrev Personalporträtt. Malin Henriksson - Inköp Lignoser och Vedartat

  12 mars, 2024

  Personalporträtt

  Malin är uppväxt på en gård utanför Landskrona och i och med hennes uppväxt uppkom intresset för det gröna tidigt. Väl i vuxen ålder var det ingen överraskning att hon valde att utbilda sig till trädgårdsmästare. Med en trädgårdsmästarexamen i handen sökte Malin sig till Stångby där hon idag jobbar som inköpare, av främst lignoser dvs vedartade växter.

 • Erik Jönsson - Stångby Plantskola. Sortiment och kundansvarig. Personalporträtt.

  21 december, 2023

  Personalporträtt

  Med en bakgrund inom konstvetenskap fick Erik så småningom upp ögonen för landskapsvård i allmänhet och trädvård i synnerhet. Därmed uppkom också idén att utbilda sig till arborist. Erik började jobba som kvalitetskontrollant på Stångby, för att sedan bli sortiment- och kundansvarig.

 • Stångby Plantskola, Johan Wiese, anläggningschef Lund.

  19 oktober, 2023

  Personalporträtt

  Som son till en av Stångbys två grundare har Johan varit en självklar del av Stångby sedan barnsben. Sedan 2008 har han varit delaktig i expeditionsgruppen och arbetar samtidigt med underhåll och utveckling av anläggningen i Lund. Han har en grundtanke i att allting löser sig och väljer att se möjligheter i stället för problem.

 • Stångby Plantskola, Personalporträtt. Madelene Holmsten, logistikansvarig i Märsta. Gävle, Uppland.

  7 juni, 2023

  Personalporträtt

  Madelene har logistikansvar för alla leveranser i Uppland och Gävle. Som logistikansvarig har man många bollar i luften samtidigt vilket Madelene trivs bra med. Hon är otroligt lugn och föredrar när det är höga växlar, då jobbar hon som bäst. 

 • Dea Ahnfelt Personalporträtt Stångby Plantskola

  4 april, 2023

  Personalporträtt

  Att jobba med bevattning tycker Dea passar henne bäst, då hon trivs med att jobba utomhus och att få jobba ”hands-on” med växtmaterialet. Som person är Dea positiv, entusiastisk och framåtsträvande. Den stora diskussionen om torv som växtsubstrat är något som intresserar henne.

 • Ludvig Welander Kundansvarig Stångby

  6 februari, 2023

  Personalporträtt

  Som kundansvarig ger Ludvig professionell rådgivning, konsultation och service och hjälper våra kunder att få deras projekt att bli så lyckade som möjligt. Han tar emot offertförfrågningar och hjälper våra kunder att få tag på de bästa växterna för just deras projekt.

 • 6 juni, 2022

  Personalporträtt

  Victoria har hand om Stångbys marknadsföring och sköter allt från sociala medier, hemsida, mässmaterial, annonser, kundevent och driver nu även vårt nystartade nyhetsbrev. 2016 började hon som säljsupport i Lund, men gled sedan succesivt in på att jobba med marknadsföring.

 • Madeleine-hellborg

  22 mars, 2022

  Personalporträtt

  Madeleine är odlingsplaneringsansvarig och har en viktig roll i både det administrativa och praktiska odlingsarbetet. Hennes skickliga hantverk syns särskilt på våra träd och solitärer med Premium-kvalitet.

 • Monica Claesson - Försäljningschef Stångby

  1 februari, 2022

  Personalporträtt

  Monica är försäljningschef och har dessutom uppdrag som kundansvarig. Nu leder hon säljteamen och stöttar både Lundagänget och Märstagänget mot deras gemensamma mål.