Sortiment

Sortiment

Stort sortiment av park- och alléträd, buskar och fruktträd

Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Hos oss hittar du högkvalitativa växter till ditt projekt. För att se och läsa mer om varje växt och komma åt vår prislista behöver du inloggningsuppgifter. Kontakta oss på telefon eller via e-post. Vill ni läsa mer om kvalitetsregler för plantskoleväxter rekommenderar vi GRO’s handbok. Den fungerar som ett bra stöd vid offertförfrågan och beställningar.

Stångby Plantskola är en partiplantskola där kundkretsen i första hand är trädgårdsanläggare, kommuner, kyrkogårdsförvaltningar och yrkesanvändare.

Är du privatperson eller har ett företag utanför trädgårdsbranschen ber vi dig kontakta din lokala trädgårdsanläggare eller trädgårdshandel. (www.tradgardsanlaggarna.se)

Prislista 2021 lösenordsskyddad
Bra att veta
Bra att veta
Tips & Råd
Träd & Buskar
Barrväxter
Formklippt
Frukt & Bär
Klätterväxter
Perenner & Lök
Rosor
Kvalitetsregler för plantskoleväxter
Veckans lista

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.

KONTAKTA OSS