• Stångby Akademi TCYK Yrkesbevis Skötsel Beskärning Växtkännedom Certifiering

  12 mars, 2024

  TCYK Certifiering – Ett värde för både dig och din personal

  Jobbar du inom den gröna sektorn och tycker det är viktigt att kompetensutveckla och stärka dina medarbetare kunskapsmässigt? Certifiera dina kunskaper genom ett yrkesbevis!

 • Stångby Nyheter - Stångby Akademi kursprogram 2024.

  22 december, 2023

  Vårvinterns kursprogram är här!

  Äntligen är vårvinters kursprogram här! Missa inte att ta del av våra lärorika kurser och intressanta webbinarium eller varför inte nätverka på ett seminarium? Vårt utbud är brett och med ett spännande program ser vi fram emot att vara ditt kompetenscenter 2024.

 • Ulmus glabra 'Camperdownii'

  19 oktober, 2023

  Växtskadegörare och AMA 2023

  Det ena webbinariet går av stapeln den 27 oktober. Johanna Witzell, professor i skogsskador, föreläser då om växtskadegörare på Fraxinus och Ulmus. Det andra webbinariet, Hållbara Växtbäddar Del 5 – Enligt AMA 23, äger rum den 1 december.

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.