• Stångby Plantskola Nyhetsbrev. Stångby Akademi logotyp.

  7 juni, 2023

  Planeringen inför höstens program är igång

  Planering inför höstens program pågår för fullt och vi har planer kring att till hösten introducera ännu fler seminarier, webbinarier och guidade visningar. Ett projekt som vi jobbat med under en längre tid är att utöka vårt utbud av TCYK Yrkesbevis.

 • Akademi Personal

  4 april, 2023

  Vårvinterns program börjar nå sitt slut

  Akademins högsäsong börjar så smått avta och det har varit riktigt kul att så många har deltagit på våra olika aktiviteter under vårvintern. Men trots att säsongen går ner lite i varv så erbjuder vi många inspelade webbinarium inom ett brett spektrum.

 • Stångby Akademi Ett grönt kompetenscenter

  6 februari, 2023

  Vi fortsätter växa och utvecklas

  Vi fortsätter att verka och utvecklas som ett grönt kompetenscenter. Under 2022 vidareutvecklade vi tex våra webbinarium och började även erbjuda de som inspelade webbinarium och på så sätt ökade flexibiliteten kring deltagandet.

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.