19 oktober, 2023

Stångby Plantskola, Godispåse - sortiment 2024.

Ta del av Stångbys godispåse!

Här hittar du som trogen kund en spännande lista över plantskolans handplockade sortiment av rariteter, bristvaror och särskilt värdefulla träd och solitärer.

Växterna kommer att odlas till premiumkvalitet i AirPot under växtsäsongen 2024 med leverans möjlig från sensommaren och framåt. Passa gärna på att rita in och förboka dina växter så snart som möjligt då det i många fall rör sig om begränsade volymer. Om du inte hittar det du söker på listan har du fram till i vår på dig att lägga en beställning så söker vi upp och kontraktsodlar just din växt!

Utöver godispåsens unika erbjudande producerar Stångby även nästa år, precis som vanligt, ett stort standardsortiment av E-plantor i premiumkvalitet. Missa inte heller listans undersortiment av växter som valts ut för specifika tillämpningar, exempelvis torr och utsatt bjälklagsplantering, våra kulturhistoriska viktiga kyrkogårdar och det bistra klimatet i nordligaste Sverige.

Liten fotnot: Listan är uppbyggd kring inköpta storlekar. För det mesta går det att räkna med att träd och solitärer växer en storlek per växtsäsong men i vissa fall blir det mer och ibland mindre. Grundprincipen är att vårt pris i slutändan sätts utifrån levererad storlek.

OBS: Sortimentslistan är lösenordsskyddad, kontakta din säljare för att ta del av lösenordet.

JUST NU!

 • Stångby Plantskola Nu gör vi nya AP-träd - se hur man gör och beställ till ditt projekt

  Nu gör vi nya AP-träd – se hur vi gör och beställ till ditt projekt

 • Stångby Nyheter Tidigare Projekt

  Ta en titt på våra tidigare projekt

 • Stångby Nyheter - Ny eplanta Ribes nigrum balsgård martin e

  Ny E-planta – Ribes nigrum BALSGÅRD® MARTIN E

 • Stångby Nyheter - Spana efter vårlökar och beställ för leverans i höst

  Säkra din favoriter – Beställ dina vårlökar redan nu

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.