6 juni, 2022

Tack för vårens mässor!

Under våren har vi äntligen fått träffa våra kunder, kollegor och en hel del nya kontakter på en rad olika mässor över hela Sverige! Härligt att äntligen kunna ses fysiskt igen och kunna diskutera växter. 

Landskapsingenjörsdagen

Här står vi som utställare på Landskapsingenjörsdagen på SLU i Alnarp. Landskapsingenjörsdagen är en årlig bransch- och inspirationsmässa med intressanta föreläsningar samt mängder av utställare som har anknytning till yrket. Varje år sedan 2003 har landskapsingenjörsstudenterna på SLU i Alnarp anordnat en branschmässa med företag och organisationer samt intressanta föreläsningar som har koppling till landskapsingenjörsskap. Landskapsingenjörsdagen anordnas av studenterna som går andra året på landskapsingenjörsutbildningen.

Park och Gata – Jönköping

Här står vi på Park & Gata mässan, en av tre anhalter på Park & Gata turnén som startade i Norrköping för att sedan ta sig vidare till Linköping och som avslutades i Jönköping där bilden är tagen. Mässan är för fackfolk som inreder och förvaltar det offentliga rummet, gator, torg, aktivitetsytor och parker. 

JUST NU!

 • Stångby Plantskola. Nyhetsbrev. Just nu. Bjälklagslistan finns på hemsidan!

  Bjälklagslistan finns nu på hemsidan

 • Stångby Plantskola. Nyhetsbrev. Just nu. Plantera vårplanteringsarter på hösten?

  Plantera vårplanteringsarter på hösten?

 • Stångby Plantskola. Nyhetsbrev. Sommartstängt 2023 vecka 29-30.

  Sommarstängt vecka 29–30

 • Stångby Plantskola, Nyhetsbrev. Beställ vårlökar för leverans i höst nu!

  Beställ vårlökar för leverans i höst nu

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.