3 februari, 2022

Stångby Akademi - Ett grönt kompetenscenter

Stångby Akademi – Grönt kompetenscenter

För ett år sedan startades Stångby Akademi med ambitionen att stärka nätverket inom den gröna näringen, mellan personer med vetenskapligt kunnande och personer med praktiskt kunnande. Nu går Akademien in på sitt andra år och det känns jättekul att kunna presentera höstens program fyllt med webbinarium, seminarium och kurser!

Ni kan sedan tidigare ta del av vårt fysiska utbud i Stockholm, Märsta och Lund, och i år satsar vi även på att öka vår närvaro i Göteborg. För att intresserade från hela landet ska kunna ta del av Stångby Akademi satsar vi även på att stärka vårt utbud av webbinarier.

Ett ytterligare steg i Akademiens utveckling är att utifrån just era utmaningar och behov ta fram skräddarsydda kurser och konsultationstjänster, och till det behöver vi er feedback. Behöver ni uppdatera er på hur man gör korrekta växtlistor med aktuella kvalitetsbeskrivningar, hur man bäst lossar träd eller hur man gör en leveransbesiktning? Kanske önskar ni en inspirationsföreläsning om växter som passar just ert projekt? Vi tar tacksamt emot era idéer och önskemål för att på bästa sätt kunna fånga upp utmaningar och presentera möjliga lösningar.

Vi önskar er hjärtligt välkomna att anmäla er till höstens program och till att höra av er till oss genom Elisabeth Rovelstad, verksamhetsansvarig för Stångby Akademi.

Vi tar gärna emot såväl synpunkter som frågor och förslag!

JUST NU!

 • Stångby Plantskola Nu gör vi nya AP-träd - se hur man gör och beställ till ditt projekt

  Nu gör vi nya AP-träd – se hur vi gör och beställ till ditt projekt

 • Stångby Nyheter Tidigare Projekt

  Ta en titt på våra tidigare projekt

 • Stångby Nyheter - Ny eplanta Ribes nigrum balsgård martin e

  Ny E-planta – Ribes nigrum BALSGÅRD® MARTIN E

 • Stångby Nyheter - Spana efter vårlökar och beställ för leverans i höst

  Säkra din favoriter – Beställ dina vårlökar redan nu

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.