PLANTSKOLEDAGEN 2024

5 september

Hjärtligt välkomna att sparka igång höstsäsongen tillsammans med oss. Med plantskolan utanför Lund som arena välkomnar vi er för en heldag fullspäckad med såväl inspiration som fortbildning och nätverkande. 

Äntligen står våra nya lokaler på plats efter den omfattande branden i maj 2022. Vi firar detta genom att bjuda in till en plantskoledag! Följ med oss på en upptäcktsfärd längs med plantskoleraderna där vi presenterar vårt spännande sortiment.  

Utöka dina kunskaper kring odling i olika typer av substrat och inspireras av våra gästföreläsare som kommer prata om ängsväxter och perenner. Förbered smaklökarna för provsmakning av olika fruktsorter och häng med i resan från grundstam till salufärdigt fruktträd.  

Anmäl ditt intresse nedan så återkommer vi med bekräftelse och detaljer kring dagen. Notera att eventet är kostnadsfritt. 

    Deltagare

    Vid anmälan av flera deltagare, vänligen fyll i formuläret för varje deltagare. Notera att eventet är kostnadsfritt.

    Företagsuppgifter

    Mat

    Mat kommer att serveras från Pembert & Companys foodtruck. Du kan välja mellan kött, kyckling eller vegetariskt alternativ. Vänligen klicka i någon av rutorna nedan för den rätt du önskar.