6 juni, 2022

Victoria Andersson – Marknadsansvarig

Victoria har hand om Stångbys marknadsföring och sköter allt från sociala medier, hemsida, mässmaterial, annonser, kundevent och driver nu även vårt nystartade nyhetsbrev. Hon är utbildad på SLU Alnarp och är trädgårdsingenjör med inriktning design, med en master i landskapsarkitektur.  

2016 började hon som säljsupport i Lund, men gled sedan succesivt in på att jobba med marknadsföring. I takt med att företaget växte utökades tjänsten och idag sköter Victoria marknadsföringen på heltid. 2019 flyttade hon från Lund till Stockholm och idag hör Victoria till Märstakontoret.  

– Jag trivs väldigt bra i Stockholm men är otroligt tacksam för den tid jag jobbade på lundkontoret, att vara nära växtmaterialet gav väldigt mycket erfarenhet och förståelse. 

Just nu omarbetas och uppdateras vår växtkatalog. Det var några år sedan sist så det är verkligen dags. Katalogen kommer börjas delas ut i september. Parallellt med det så ska växtkatalogen även digitaliseras. Vi har smygstartat med något vi kallar trädporträtt, och småningom kommer den digitala katalogen att både utvidgas och utvecklas. Vi hoppas kunna lansera det till årsskiftet. 

– Det roligaste med mitt jobb är att den ena dagen är aldrig lik den andra. Jag jobbar både med långa projekt och korta projekt, men alltid utifrån ett långsiktigt perspektiv. Jag tror min styrka är att jag är bra på projektledning och ger mig heller inte så lätt. Allt går, bara man gör försöker. En annan styrka är att jag tycker det är kul att gå till jobbet, helt enkelt. 

Förutom att jobba med Stångbys marknadsföring jobbar Victoria även med Stångby Akademi, och har ett tätt samarbete med Elisabeth Rovelstad. Victoria är en kreativ och uppskattad kollega som förutom att hålla ihop många trådar inom Stångby bidrar både som idéspruta och genom att konkretisera och genomföra projekt.

JUST NU!

 • Stångby Plantskola Nu gör vi nya AP-träd - se hur man gör och beställ till ditt projekt

  Nu gör vi nya AP-träd – se hur vi gör och beställ till ditt projekt

 • Stångby Nyheter Tidigare Projekt

  Ta en titt på våra tidigare projekt

 • Stångby Nyheter - Ny eplanta Ribes nigrum balsgård martin e

  Ny E-planta – Ribes nigrum BALSGÅRD® MARTIN E

 • Stångby Nyheter - Spana efter vårlökar och beställ för leverans i höst

  Säkra din favoriter – Beställ dina vårlökar redan nu

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.