6 februari, 2023

Ludvig Welander Kundansvarig Stångby

Ludvig Welander – Kundansvarig

Efter att länge haft stort intresse för mat och kört food truck över hela Sverige växte intresset sig allt större för växter och stadsbyggnad. Efter 3 aktiva år på SLU Alnarp tog Ludvig under pandemiåret 2021 Landskapsingenjörsexamen och började direkt där efter hos oss på Stångby Plantskola. Under den korta tid som han har varit hos oss har han hunnit med att både jobba ute i odlingen, haft rollen som säljsupport och jobbar idag som kundansvarig inne på Lundkontoret.

-Tycker det har varit så lärorikt att få ha jobbat ute i vår odling innan jag började inne på kontoret då jag verkligen har förstått vilket hantverk som ligger bakom våra produkter.

Som kundansvarig ger Ludvig professionell rådgivning, konsultation och service och hjälper våra kunder att få deras projekt att bli så lyckade som möjligt. Han tar emot offertförfrågningar och hjälper våra kunder att få tag på de bästa växterna för just deras projekt. Om ni någon gång gör studiebesök hos oss är det mycket troligt att det är just Ludvig som visar er runt i vår odling. Han syns dessutom ofta ute på mässor och andra evenemang där han möter kunder och representerar Stångby Plantskola.

-Det bästa jag vet är just att få prata och diskutera växter med människor, så att få jobba som kundansvarig på Stångby där detta är en av mina huvudsysslor är helt fantastiskt. Jag får ofta höra när jag visar våra gäster runt på plantskolan att jag är så full av energi och glädje, det är ju just för att jag älskar det jag håller på med.

Även på kontoret lyser han med sin positivitet och ser alltid till att sina kollegor har det extra bra genom att tända en varm och härlig brasa. Ludvig är även en höjdare med pennan och tack vare hans kreativitet och illustrativa förmåga har hemsidan så väl som katalogen fått ett lyft med förenklade illustrationer och skisser.

-Om jag måste välja ett favoritträd så väljer jag flera, alltså träd i grupp. Det som ständigt imponerar på mig vart jag än åker är just flera träd tillsammans. En av mina absolut fräckaste upplevelser var när jag cyklade över Golden Gate bron bort till Muir Woods nationalpark norr om San Francisco och fick se det otroliga beståndet av Sequoia sempervirens. WOW!

Ludvig Welander Kundansvarig Stångby

JUST NU!

 • Stångby Plantskola Nu gör vi nya AP-träd - se hur man gör och beställ till ditt projekt

  Nu gör vi nya AP-träd – se hur vi gör och beställ till ditt projekt

 • Stångby Nyheter Tidigare Projekt

  Ta en titt på våra tidigare projekt

 • Stångby Nyheter - Ny eplanta Ribes nigrum balsgård martin e

  Ny E-planta – Ribes nigrum BALSGÅRD® MARTIN E

 • Stångby Nyheter - Spana efter vårlökar och beställ för leverans i höst

  Säkra din favoriter – Beställ dina vårlökar redan nu

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.