7 juni, 2023

Stångby Plantskola, Nyhetsbrev. Beställ vårlökar för leverans i höst nu!

Beställ vårlökar för leverans i höst nu!

Det absolut bästa är att beställa vårlökar så tidigt som under vårvinter/tidig vår, då har du goda chanser att få precis det du vill ha i höst. Med det sagt är det inte helt omöjligt att beställa även nu på försommaren, trots att sortimentet blir mer begränsat desto senare på säsongen som beställning läggs.

Vi tar emot beställningar av vårlök fram till vecka 42–43 och levererar fram till vecka 45-46 (beroende på väderlek). Både art och sort avgör leveranstid. Självklart är också växtsäsongen viktig, den påverkar hur lökarna utvecklas och framför allt hur skörden blir. Vissa år slår skörden fel på några arter och då blir det brist på både dem och de alternativ som finns.

Än är det inte för sent att få till nästa års lökprakt!

JUST NU!

 • Stångby Plantskola. Nyhetsbrev. Just nu. Bjälklagslistan finns på hemsidan!

  Bjälklagslistan finns nu på hemsidan

 • Stångby Plantskola. Nyhetsbrev. Just nu. Plantera vårplanteringsarter på hösten?

  Plantera vårplanteringsarter på hösten?

 • Stångby Plantskola. Nyhetsbrev. Sommartstängt 2023 vecka 29-30.

  Sommarstängt vecka 29–30

 • Stångby Plantskola, Nyhetsbrev. Beställ vårlökar för leverans i höst nu!

  Beställ vårlökar för leverans i höst nu

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med innovativ produktutveckling och skräddarsydda lösningar för att möta den gröna branschens unika behov. Vi har ett brett växtsortiment av hög kvalitet. Vi är specialiserade på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd. Vi kvalitetssäkrar alltid växterna innan leverans för att ge dig bästa möjliga produkt.