Lediga jobb


Ny Inköpstjänst

Stångby Plantskola AB söker ytterligare en inköpare till inköpsavdelningen, placering Lund. Idag arbetar fyra inköpare på avdelningen.  

Som inköpare är du delaktig i hela inköpsprocessen. Tjänsten innefattar operativt arbete såsom att lägga order, bevaka leveranser och hantera reklamationer. Du arbetar aktivt och självständigt med att säkerställa hög kvalitet och kostnadseffektivitet från beställning till leverans. Stångby Plantskola arbetar med ett fåtal utvalda leverantörer med målet att skapa långsiktiga relationer.  

Vi fokuserar på värdeskapande inköpsarbete där effektivisering och ständiga förbättringar av interna processer säkerställer företagets konkurrenskraft. Vi eftersträvar ett litet effektivt lager som möjligt för att uppnå önskad leveransförmåga med låga logistikkostnader. 

Du kommer att arbeta med: 

 • operativt inköp av växter, tillbehör, produktions- och anläggningsmaterial 
 • att säkerställa hög växtkvalitet 
 • leveransbevakning, reklamationer och kvalitetsavvikelser 
 • att reducera kostnader och säkra konkurrenskraftiga priser 
 • säkra goda relationer med såväl kunder som leverantörer 
 • att stötta upp i administrativa uppgifter.

  Din profil 

  Du bör ha några års inköpserfarenhet som operativ inköpare eller utbildning inom inköp. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom den gröna sektorn. Du har för vana att arbeta i Officepaketet, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är en fördel att kunna tyska.  

  Vi uppskattar att du är kommunikativ då vi arbetar tätt tillsammans i gruppen. Du måste kunna ta snabba egna beslut och vara noggrann då vi hanterar mycket information. För oss är kunden i fokus 

  Du känner lust till att ta på dig arbetsuppgifter och kommer med egna idéer. Vi utgår från att du är strukturerad, lösningsorienterad och att har en positiv attityd. Vi värdesätter prestigelöshet, flexibilitet och god analyseringsförmåga. 

  Ansökan 

  Skicka din ansökan till mia@stangby.nu. Vi hanterar urval och genomför intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Mia Andersson, inköpsansvarig. 

  Välkommen med din ansökan! 

  Vi är alltid nyfikna på vem som vill jobba hos oss, så tveka inte att höra av dig till:

  Lund: susanne@stangby.nu
  Märsta: elisabeth@stangby.nu

  Vi ser gärna att du bifogar en personbeskrivning och CV, dyker det upp en tjänst kan vi på så sätt lätt höra av oss!