Lediga jobb


Stångby plantskola söker en

Inköpare

till inköpsavdelningen, placering Lund. Som inköpare är du delaktig i hela inköpsprocessen. Stångby Plantskola arbetar med ett fåtal utvalda leverantörer med målet att skapa långsiktiga relationer.

Vi fokuserar på värdeskapande inköpsarbete där effektivisering och ständiga förbättringar av interna processer säkerställer företagets konkurrenskraft.

Du kommer att arbeta med:

  • operativt inköp av växter, tillbehör, produktions- och
  • anläggningsmaterial
  • att säkerställa hög växtkvalitet
  • leveransbevakning, reklamationer och kvalitetsavvikelser
  • att reducera kostnader och säkra konkurrenskraftiga priser
  • säkra goda relationer med såväl kunder som leverantörer

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom den gröna sektorn, operativ erfarenhet som inköpare är meriterande. Du är van att arbeta i Officepaketet och affärssystem samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi uppskattar att du är kommunikativ då vi arbetar tätt tillsammans i gruppen. Du måste kunna ta snabba egna beslut och vara noggrann då vi hanterar mycket information. För oss är kunden i fokus.

Du känner lust till att ta på dig arbetsuppgifter och kommer med egna idéer. Vi utgår från att du är strukturerad, lösningsorienterad och att har en positiv attityd. Vi värdesätter prestigelöshet, flexibilitet och god analyseringsförmåga.

Stångby Plantskola

är en av Sveriges främsta leverantör av växter när det gäller kvalitet, kompetens och service. Vi är lyhörda, lösningsorienterade och anpassar oss efter varje kunds unika önskemål. Företaget är ett engagerat och sammansvetsat gäng som tillsammans bidrar till utvecklingen av verksamheten.

Stångby odlar huvudsakligen företablerade alléträd och fruktträd samt buskar ur E-plantssortimentet. Huvudkontor och odling finns i Stångby utanför Lund och två säljkontor i Stockholm.

Försäljningen sker mot företag inom gröna sektorn och kundkretsen är i första hand trädgårdsanläggare, kommuner och kyrkogårdsförvaltningar. Ett breddat växtsortiment, från perenner till alléträd, efterfrågas och som en naturlig följd är handeln en viktig del av verksamheten.

Tillträde är planerat mars 2020. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan som du skickar till susanne@stangby.nu
Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.


Vi är alltid nyfikna på vem som vill jobba hos oss gällande andra tjänster, så tveka inte att höra av dig till fredrik@stangby.nu

Vi ser gärna att du bifogar en personbeskrivning och CV, dyker det upp en tjänst kan vi på så sätt lätt höra av oss!