Lediga jobb


Nu är det dags att stärka upp vår Expedition och ladda inför årets utmaningar och vi söker följande:

- lastbilschaufför/orderplockare

Expeditionen är ett sammansvetsat gäng orderplockare som hjälps åt med plockning av växter, lossning och lastning. Till vår hjälp har vi truckar och hjullastare. I mån av tid gör vi lite anläggningsarbete och andra förekommande uppgifter på en plantskola. Truckkort eller truckvana är en fördel men inget krav. Tillsammans jobbar vi mot våra kunders önskemål om växter i rätt tid och av god kvalitet. Vi ser gärna att du är en effektiv och noggrann person som inte är rädd för att arbeta samt kan hantera ett högt tempo i perioder. En god växtkunskap är av hög vikt då det underlättar orderplockningen.

Lastbilschauffören jobbar både med att leverera växter inom Skåne och även som orderplockare.

Arbetstider: Heltid 40 timmar per vecka. Måndag-fredag kl. 7-15,50 med 20 minuters frukostrast och 30 minuters lunchrast. På måndagskvällen/tisdagskvällen lossar och lastar vi en lastbil och då jobbar vi över ca var 3:e vecka. Under högsäsong förekommer det även lite helgarbete. Lön enligt kommunals avtal. Tillträde efter sommaren.

Välkommen in med din ansökan med personligt brev och CV till liz@stangby.nu. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor, ring Liz Ohlsson 0702-81 75 64 vardagar mellan 7-15,50.

Stångby plantskola är en av Sveriges främsta leverantör av växter när det gäller kvalitet, kompetens och service. Vi är lyhörda, lösningsorienterade och anpassar oss efter varje kunds unika önskemål. Företaget är ett engagerat och sammansvetsat gäng som tillsammans bidrar till utvecklingen av verksamheten. Stångby odlar huvudsakligen företablerade alléträd och fruktträd samt buskar ur E-plantssortimentet. Huvudkontor och odling finns i Stångby utanför Lund samt två säljkontor i Stockholm. Försäljningen sker mot företag inom gröna sektorn och kundkretsen är i första hand trädgårdsanläggare, kommuner och kyrkogårdsförvaltningar. Ett breddat växtsortiment, från perenner till alléträd, efterfrågas och som en naturlig följd är handeln en viktig del av verksamheten.

Vi är alltid nyfikna på vem som vill jobba hos oss, så tveka inte att höra av dig till:

Lund: susanne@stangby.nu
Märsta: elisabeth@stangby.nu

Vi ser gärna att du bifogar en personbeskrivning och CV, dyker det upp en tjänst kan vi på så sätt lätt höra av oss!