Vi söker personal i Märsta

In JOBB, NYHETER by Stangby.nu

Just nu stärker vi upp vårt team i Stockholmsregionen inom Expedition och Skötsel!  

Vi söker dig som är engagerad och självgående samt serviceinriktad och som vill vara med och bidra till företagets utveckling tillsammans med vårt starka team. Dina arbetsuppgifter är varierande inom expedition såväl som skötsel. Du skall hjälpa till med lossning och lastning av växter likväl som att sköta trädgård, anläggning och kvalitetssäkra växter som ska till kund. Ibland sköter du även våra leveranser med en av våra mindre bilar.

Du har B-körkort, är en ”doer” och fixare som är van att ta i och tar egna initiativ. Du är ett av våra ansikten utåt så en positiv inställning och rätt attityd är av högsta betydelse. En god baskunskap om växter samt truckkörkort är meriterande men inte ett måste.

Tjänsten är en säsongsanställning med start i mars – november 2019.

Du är välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personbeskrivning till elisabeth@stangby.nu snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast 20 januari. Märk din ansökan med ”Expedition Märsta”. För mer information om tjänsten kontakta, Elisabeth Rovelstad, platschef i Märsta, 072-160 82 05