Hur beställer jag?

OFFERT

Stångby Plantskola är en partiplantskola där kundkretsen i första hand är trädgårdsanläggare, kommuner, kyrkogårdsförvaltningar och yrkesanvändare.

Är du privatperson eller har ett företag utanför trädgårdsbranschen ber vi dig kontakta din lokala trädgårdsanläggare eller trädgårdshandel. (www.tradgardsanlaggarna.se)

Jag vill beställa – hur gör jag?

För att en beställning eller offert ska göras behöver vi först och främst registrera er som kund. För att kunna göra det behöver vi Företagsnamn, kontaktperson, adress, mailadress, telefonnummer, org-nummer, samt faktureringsadress. (Gärna e-faktureraadress. En avi-avgift på 50 kr tillkommer annars).

När du är registrerad som kund och skickat er växtlista kan vi börja bearbeta er offert. Växtlistan ska innehålla latinska namn, storlek, kvalitet och antal. Det är även viktigt att skriva vilken leveransvecka ni önskar så att vi kan se tillgång och planera en eventuell leverans.

Vi skickar därefter en offert så snart som möjligt med pris och tillgång!

Har du några funderingar kring ert projekt finns vi alltid tillhands för att diskutera växtförslag och dela med oss av våra erfarenheter. Som ett extra stöd för att underlätta valet av växter har vi tagit fram en omfattande och informativ växtkatalog där det även ges utrymme för råd och tips om plantering och hantering av de olika växtslagen. Vid större växtleveranser kan vi vara med på plats och hjälpa till vid lossningen för att garantera och säkra kvaliteten.