Kontakt

Stångby Plantskola är en partiplantskola där kundkretsen i första hand är trädgårdsanläggare, kommuner, kyrkogårdsförvaltningar och yrkesanvändare. Vi levererar i hela Sverige.

Är du privatperson eller har ett företag utanför trädgårdsbranschen ber vi dig kontakta din lokala trädgårdsanläggare eller trädgårdshandel. www.tradgardsanlaggarna.se

Vårt huvudkontor är beläget i Stångby utanför Lund. Här sker vår odling, kundservice, inköp och spedition. Sedan 2013 har vi även ett kontor i Märsta utanför Stockholm, förutom kundservice finns även vår växtbank och regionalt logistikcentrum. Naturligtvis är ni välkomna att besöka oss. Ring gärna och boka tid!

För att ni som beställare ska känna trygghet när projekten genomförs finns vi alltid tillhands för att diskutera växtförslag och dela med oss av våra erfarenheter. Som ett extra stöd för att underlätta valet av växter har vi tagit fram en omfattande och informativ växtkatalog där det även ges utrymme för råd och tips om plantering och hantering av de olika växtslagen. Vid större växtleveranser kan vi vara med på plats och hjälpa till vid lossningen för att garantera och säkra kvaliteten.

Läs gärna våra artiklar under fliken ”Bra att veta”, där hittar du info om bland annat; växtbäddar, plantering och skötsel. Under fliken ”Till dig som kund” hittar du info om offertbeställning, leverans, växtmottagning och emballage.

Stångby Plantskola har ingen försäljning till privatpersoner utan säljer enbart till företagskunder.

Stångby Plantskola har ingen försäljning till privatpersoner utan säljer enbart till företagskunder.

Lund

Stångby Plantskola, Vallkärratorn 424,  225 91 Lund

Växel: 046-14 40 65

Vill du komma i kontakt med oss som jobbar här? Klicka på knappen nedanför!

Team – Lund

Stockholm

Stångby Plantskola, Östra Bangatan 31, 195 60 Arlandastad

Växel: 08-590 725 20

Vill du komma i kontakt med oss som jobbar här? Klicka på knappen nedanför!

Team – Stockholm